Salg og kjøpsbetingelser

Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom avmerkningsboksen i kassen samt en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet.

Kjøp av varer på www.kremkafe.no kan kun gjøres av myndige personer over 18 år.

Kjøpsbetingelsene og annen informasjon på www.kremkafe.no er kun tilgjengelig på norsk.

Kjøper er selv ansvarlig for å hente bestillingen innenfor tidsrommet 10-18 (man-lør) i henhold til dato kjøper velger som hentedato. Vi har ikke anledning til å oppbevare bestillinger med mindre det på forhånd er avtalt med oss. Alle bestillinger skal bestilles minimum 3 dager frem i tid, med mindre annet er avtalt på forhånd.

Selger er Krem Kafe og Konditori Ideelt AS, org. nr. 921 229 291, og blir i det følgende benevnt «Krem Kafe og Konditori», «selger», «vi», «oss», «vår» eller «vårt».
Kjøper/Kunde er: Den person eller bedrift som er oppgitt som kjøper i ordrebekreftelsen, og blir i det følgende benevnt «kjøper», «bruker», «du», «deg», «din», eller «ditt».

BESTILLING
Din bestilling er bindende når betaling i nettbutikken er gjennomført. Din bestilling vil bekreftes gjennom en automatisk generert salgs-kvittering som sendes til den e-post adressen du registrerte ved bestilling. En ordrebekreftelse vil genereres og sendes pr e-post når bestillingen er ferdig behandlet.
Dersom ett eller flere produkter i bestillingen er utsolgt eller ikke kan produseres ved ønsket dato forbeholder vi oss retten til å kansellere eller endre din bestilling eller deler av denne. Ved utsolgte situasjoner vil vi ta kontakt med deg og informere om dette.

BETALING
Betaling av varer skjer med kort (Visa/Mastercard) i vår nettbutikk med mindre annet er avtalt.
Izettle er vår betalingsleverandør og vil reservere handlesummen på ditt kort som blir belastet etter at bestillingen er behandlet.

ENDRING, AVBESTILLING
Dersom du har fullført din bestilling, men ønsker å endre denne etter at ordrebekreftelse er mottatt på e-post kan du endre din bestilling så fremt den ikke er satt i produksjon ved å sende en e-post til [email protected] Endring i bestilling må gjøres innen 12 timer fra bestillingen er lagt. Dersom du ønsker å endre bestilling etter 12 timer skal vi gjøre vårt ytterste for å imøtekomme dine endringer, men vi kan ikke garantere dette.

Ved avbestilling av ordre er dette kun mulig ved å sende e-post til [email protected] senest 2 timer etter bestilling.